Szymanski'ye Mourinho Şoku!

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski, takımın yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında ve geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Sebastian Szymanski, Polonya Milli Takımı kampında geleceğine ilişkin ve yeni hocası Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YE GELECEĞİNİ BEKLEMİYORDUM"

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesini beklemediğini söyleyen Szymanski; "O özel biri. Futbol dünyasında çok büyük bir figür. Doğrusunu söylemek gerekirse onun Fenerbahçe'ye geleceğini beklemiyordum. Fenerbahçe harika taraftarı olan tutkulu bir kulüp, burayı sevecektir." dedi.

"F.BAHÇE'YE GELMESİ İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM"

Öte yandan Szymanski, Jose Mourinho ile Roma'da çalışan, milli takımdan arkadaşı Nicola Zalewski için transfer şakası yaptı. Szymanski, Nicola Zalewski için gülerek "Onu Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"MOURINHO İLE ÇALIŞIRSAM BİR ŞEY KAYBETMEM"

Son olarak Fenerbahçe'deki geleceğine dair gelen soruya cevap veren Polonyalı yıldız şu ifadeleri kullandı:

"Geleceğimle ilgili şu an bir şey söyleyemem. Eğer Fenerbahçe'de kalıp Mourinho ile çalışırsam kesinlikle bir şey kaybetmem. Şu anda mutluyum ve milli takıma odaklanıyorum."

Spor Haberleri