Süper Lig’de gol kralı olmuştu: 41 yaşında futbolu bıraktı

Süper Lig’de Beşiktaş ve Alanyaspor formaları giyen, 2016-2017 sezonunda Alanyaspor ile Süper Lig’de gol kralı olan Vagner Love, 41 yaşında futbolu bıraktığını paylaştığı mesajla açıkladı.

Süper Lig’de Beşiktaş ve Alanyaspor formalarını terleten Vagner Love, 41 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.
Brezilyalı futbolcu, aldığı kararı sosyal medya üzerinden yaptığı duygusal paylaşım ile duyurdu.

"HAYATIMIN EN DUYGUSAL GÜNLERİNDEN BİRİ"

Vagner Love yaptığı açıklamada, "Bugün hayatımın en duygusal günlerinden biri. Futbolla yaşadığım onca yılın ardından sahadaki kariyerimi resmen sonlandırma zamanı geldi.Bunlar mücadele, adanmışlık, sonsuz sevinçler ve aynı zamanda beni hem sporcu hem insan olarak geliştiren birçok zorluğun olduğu yıllardı. Bangu'dan çıkan ve sadece futbol oynamayı hayal eden o çocuk, yaşadıklarını asla hayal edemezdi: önemli formalar giymek, kritik goller atmak, kupalar kazanmak ve taraftar sevgisini hissetmek… Bunları ömür boyu taşıyacağım." ifadelerini kullandı.

"HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Mesajında teşekkür de eden Vagner Love, "Öncelikle Tanrı'ya ve her zaman yanımda olan aileme teşekkür ediyorum. Kariyerimin parçası olan tüm kulüplere, takım arkadaşlarıma, teknik ekiplere ve en önemlisi taraftarlara teşekkür ederim. Attığım her golden sonra duyduğum sevinç çığlıkları, galibiyetlerdeki destek ve zor zamanlardaki yanımda oluşunuz… Bunların hepsi her şeye değdi.Sahadan minnet dolu bir kalple ve görevimi yerine getirmiş olmanın huzuruyla ayrılıyorum. Futbol bana her şeyi verdi, ben de ona sevgi, adanmışlık ve gollerle karşılık vermeye çalıştım. Sahaya olan sevgim burada bitiyor ama futbola olan tutkum sonsuza kadar sürecek. Her şey için çok teşekkür ederim!" notunu düştü.

SÜPER LİG’DE GOL KRALI OLDU

Vagner Love, Süper Lig’de 2016-2017 sezonunda Alanyaspor forması altında attığı 23 golle gol kralı olmuştu.
Alanyaspor’da 2 sezon geçiren Vagner Love, daha sonra Beşiktaş’a transfer oldu ve 2 sezon boyunca çıktığı 29 maçta 11 gol attı.

Spor Haberleri