Spor yazarları Fenerbahçe-Lille maçını değerlendirdi

Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille'e 2-1 mağlup oldu. Nefes kesen karşılaşmanın ardından spor yazarları, Lille-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

UEFa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. İlk golü 12. dakikada yiyerek 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertli kulüp, sonradan oyuna dahil olan İrfan Can Kahveci'nin muhteşem golüyle eşitliğe ulaştı.

Ancak karşılaşmanın uzatma dakikalarında Zhegrova'nın şutu, Çağlar’ın ayağına çarparak yön değiştirdi ve top ağlara giderek Lille'e galibiyeti getirdi. Karşılaşmanın ardından spor yazarları nefes kesen mücadeleyi değerlendirdi.

"LIVAKOVIC'İN ELLERİ UMUT OLDU"

Gürcan Bilgiç: Daha 12. dakikaydı, komik bir gol yedi Fenerbahçe. Bilardoda "bant" kullanırlar, Lille takımı da öyle yaptı. Ama Livakovic'in kurtardıkları öyle değildi. Takımı maçta da tuttu, umutları Kadıköy'e taşıyan oyuncu da oldu. (SABAH)

"RÖVANŞ HİÇ KOLAY OLMAYACAK"

Ömer Üründül: Esas sıkıntının kaynağı dün gece ileri üçlüydü. Tadic, Dzeko ve Maximin fizik olarak yetersizdiler. Ama bir parantez açayım, Maximin'in, güçlenince Fenerbahçe'ye önemli katkılar sağlayacağı görüşündeyim. Szymanski beklenen performansını bir türlü veremiyor. Ağır yükü geri dörtlü ve İsmail çekti. Şöyle bir genel analiz yaparsak; Lille genç bir takım. Ama takım oyunu olarak Fenerbahçe'den daha iyi durumda. Fizik olarak da daha öndeler. Bu açıdan Kadıköy'deki rövanş çok zor olacak. (SABAH)

"KOLAY MAĞLUBİYET"

Faik Çetiner: İrfan Can, Fenerbahçe’de kulübeye mahkum olacak bir oyuncu değil. Oyuna girer girmez, sonuca etki etmeye başladı. Kendi becerisiyle kazandığı serbest atışı, kendine özgü vuruşuyla topu çatala yollayıp, takımını psikolojik olarak rahatlattı. Golden sonra moralli Fenerbahçe’den galibiyet gelir diye düşündük, uzatma dakikalarında yediğimiz şansız golle maçı kolay yoldan kaybettik. Lille korkulacak bir takım değil. Fenerbahçe Kadıköy’de bu takımı rahat geçer. Yalnız Mourinho’nun ilk 11’i fazla kurcalamaması gerekiyor. (FANATİK)


Spor Haberleri