Son gün İsmail Yüksek'e dev teklif. Fenerbahçe kararını verdi

Transferin son günlerinde Atletico Madrid, İsmail Yüksek'i 3 milyon euro kiralama bedeliyle kadrosuna katmak istedi. Ancak Fenerbahçe, teklifi ikinci görüşmeye gerek görmeden reddetti. Şampiyonlar Ligi devinin tercihi, son anda Amrabat'tan İsmail Yüksek'e kaydı.

Atletico Madrid, transferin son gününde Fenerbahçeli İsmail Yüksek'e 3 milyon euro kiralama bedeli ile bir teklif sundu. İddia, spor gazetecisi Yağız Sabuncuoğlu tarafından ortaya atıldı. Sabuncuoğlu, İspanyol devinin Amrabat'ı kadrosuna katamayınca Yüksek'e yöneldiğini belirtti.

Teklifin Fenerbahçe'ye ulaştığı ancak sarı-lacivertli yönetimin ikinci bir görüşmeye bile gerek duymadan teklifi reddettiği ifade edildi. Atletico Madrid'in, Şampiyonlar Ligi'nde 2. torbanın zirvesinde yer alan bir takım olduğu ve İsmail Yüksek'i kadrosunda görmek istediği vurgulandı.

Bu sürpriz transfer girişimi, Yüksek'in Avrupa'daki önemli kulüplerin radarında olduğunu gösterirken, Fenerbahçe'nin oyuncusunu bu sezon takımda tutmakta kararlı olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Spor Haberleri