Kadıköy'de VAR devreye girdi: Penaltı ve kırmızı kart

Fenerbahçe - Rizespor maçında ilk yarının son anları oldukça heyecanlı geçti. İlk olarak Fenerbahçe'nin golü iptal edilirken birkaç dakika sonra Fenerbahçe penaltıdan bulduğu golle farkı 1'e indirdi Rizespor'da Olewoyin ise kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 22. hafta maçında Fenerbahçe, Rizespor'u konuk ediyor. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele oldukça hareketli geçiyor.

SKRINIAR'A VAR ENGELİ

İlk yarının son anları oynanırken karşılaşmanın 43. dakikasında Fenerbahçe sol kanattan serbest vuruş kazandı. Kostic'in ortasında topu vuran Skriniar fileleri havalandırdı. İlk maçında ilk golünü kaydeden yıldız futbolcuya VAR'dan kötü haber geldi.

Pozisyonu inceleyen VAR hakemi Bert Put ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Bu pozisyondan sadece birkaç dakika sonra ise Fenerbahçe'nin kullandığı korner vuruşu sırasında Skriniar ceza sahası içerisinde yerde kaldı.

PENALTI VE KIRMIZI KART

VAR müdahalesi sonrası pozisyonu inceleyen Burak Pakkan penaltı noktasını gösterdi ve Olawoyin'i ikinci sarı karttan dışarı gönderdi.

DZEKO FARKI 1'E DÜŞÜRDÜ

45+8. dakikada topun başına geçen Edin Dzeko fileleri havalandırdı ve fark 1'e düştü.

Spor Haberleri