Sinan Engin Konyaspor Galatasaray maçının sonucunu duyurdu

Konyaspor - Galatasaray yarı finali öncesi konuşan Sinan Engin, sarı-kırmızılıların galip geleceğini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak.

MAÇIN HAKEMİ ALİ BUĞRA TAŞKINSOY OLDU

Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) kararıyla müsabakayı Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Bersan Duran ve Bilal Gölen yapacak. Dördüncü hakem ise Ali Yılmaz olacak.

"GALATASARAY KAZANIR"

Karşılaşmanın başlamasına artık az bir zaman kalırken Sinan Engin’den maçın sonucuna dair bir tahmin geldi. Derin Futbol programında konuşan Sinan Engin yaptığı tahminde Galatasaray’ın galip geleceğini dile getirdi.

SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU

Süper Lig’de 77 puan toplamayı başaran Galatasaray liderliğini sürdürüyor. 40 puandaki Konyaspor ise 11. sırada bulunuyor.

Spor Haberleri