Seri galibiyet sözünden sonra Suat Kaya'nın görevine son verildi

Boluspor'da 8 haftalık Suat Kaya dönemi sona erdi. Kırmızı beyazlı yönetimin teknik direktör Suat Kaya ile yollarını ayırdığı belirtildi.

Boluspor'da göreve iddialı başlayan teknik direktör Suat Kaya, 8 hafta sonra görevinden alındı.
Kırmızı beyazlı takımda "Play off" iddiasıyla işbaşı yapan Kaya, istediği sonuçları alamadı.
Boluspor, 8 haftada sadece 2 maçı kazanabildi. 1 maçı beraberlikle tamamladı, 5 maçtan ise mağlup ayrıldı.

Play off hedefinden uzaklaşan Boluspor, düşme hattına da yaklaştı.

"SERİ YAKALAMAMIZ LAZIM" DEMİŞTİ

Suat Kaya, Boluspor kendi sahasında Bandırmaspor'la golsüz berabere kalınca taraftarlarca istifaya çağrılmıştı. Kaya bunun üzerine şunları söylemişti:
"Haklılar, yüzde 100 haklılar. Galip geldiğin zaman nasıl takdir görüyorsan, kendi sahanda kazanmadığın zaman da o tenkiti kabul edeceksin. Ama takım bugün, sahada var olanla ellerinden geleni yaptılar. Şimdi bu iki haftalık arada inşallah, diğer sakat oyuncular bize katılır. Çok önemli maçlar arifesindeyiz. İlki Amed’le başlayacak. Muhakkak ki bir seri yakalamamız lazım.”

SUAT KAYA DÖNEMİ BİTTİ

Bolu Hedef'teki habere göre Suat Kaya dönemi resmen bitti. Yönetimin doğruladığı kararın ardından yeni teknik direktör ise henüz netlik kazanmadı.
Yarın yapılacak antrenmanda takımın başında kimin yer alacağı belirsizliğini korurken, yönetimin kısa süre içerisinde yeni teknik adamı açıklaması bekleniyor.

Spor Haberleri