Serdar Topraktepe Kupa Zaferini Getiren Taktiği Açıkladı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 3-2 yenerek elde ettikleri zaferin taktiklerini açıkladı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti ve kupayı 11. kez müzesine götürdü. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, nefes kesen maçın ardından açıklamalarda bulundu ve zaferi getiren taktikleri açıkladı.

"YÖN DEĞİŞTİRMELERE ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI"

Karadeniz ekibini yenmelerinde yön değiştirmelerin etkili olduğunu belirten Topraktepe, "Kupa tek maç, tek maçlar biliyorsunuz zor oluyor. Ben bugün futbolcularımla gurur duydum çünkü maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şey yaptılar. Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalışan bir takım. Biz bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldı. Topun kontrolü tamamen bizdeydi." ifadelerini kullandı.

"DEVRE ARASINDA RAKİP CEZA SAHASINDA FAZLALAŞMADIĞIMIZI SÖYLEDİM"

Topraktepe açıklamasının devamında ise "Devre arasında ben içeri girdim ve her şeyin yolunda olduğunu, bütün istediklerimizi yaptıklarını söyledim. Pozisyonlarda bazen rakip ceza sahasında fazlalaşmadığımızı söyledim. İkinci yarı bu da oldu. İkinci yarının 75. dakikasına kadar top bizdeydi. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Spor Haberleri