Trendyol 1. Lig'de zor günler geçiren Sakaryaspor'da devre arası transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.
Yeşil-siyahlıların yönetimi, bazı oyuncularla bir araya gelerek yollarını ayırma kararı aldı.
Sakaryaspor, ligin 13. haftası itibarıyla sadece 14 puan toplayarak 18. sırada yer alıyor.
Teknik heyet ve yönetim, takımın performansını artırmak için devre arasında kadroya yeni takviyeler yapmayı planlıyor. Ancak, yeni transferler için mevcut kadroda yer açılması gerekiyor.
BEKLENEN VERİM ALINAMADI
Yaz transfer döneminde yapılan hamleler beklenen verimi sağlayamadı. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın raporu doğrultusunda, gönderilmesi planlanan oyuncular belirlendi. Bu isimler arasında Abdel Rachid Zagre, Serkan Dursun ve Miraç Asıltekin bulunuyor.
Bu oyunculara, kendilerine yeni kulüp bulmaları iletildi ve takımdan ayrı çalışmaları istendi.
176 DAKİKA SAHADA KALDI
Bu sezon kadroya katılan Miraç Asıltekin ve Serkan Dursun henüz forma şansı bulamazken, Abdel Rachid Zagre sadece 176 dakika sahada kaldı.
Yönetim, bu oyuncularla yollarını ayırarak yeni transferler için kontenjan yaratmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz, ancak devre arasında yapacağımız transferlerle daha güçlü bir şekilde döneceğiz" dedi