Resmen Açıklandı: Mourinho'nun Yıllık Alacağı Maaş Çok Şaşırttı!

Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağlayan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun bir yılda kazanacağı ücret ortaya çıktı.

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından Jose Mourinho ile anlaştı. Sarı-Lacivertli kulübün Portekizli teknik adamı renklerine bağlaması dünyada büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe, tecrübeli teknik adama dün saat 19.00’da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda görkenli bir imza töreni düzenledi. Sarı-Lacivertli takımın büyük umutlarla takımın başına getirdiği Portekizli tekni adamın alacağı maaş belli oldu.

JOSE MOURINHO'NUN MAAŞI BELLİ OLDU

Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli ekipteki görev süresi boyunca bonuslar hariç senelik 10 milyon Euro kazanacak. Mourinho’nun yardımcılarına ise toplamda yaklaşık 2 milyon Euro verilecek.

Geçtiğimiz günlerde Yağız Sabuncuoğlu, Portekizli teknik direktörünün ve ekibinin yıllık maliyetini 22-23 milyon euro olarak açıklamasının ardından 10 milyon euro alacak olması herkesi şaşırttı.

Portekizli çalıştırıcının bonuslarla birlikte maliyetinin artacağı düşünülürken net maaşı KAP açıklamasından sonra ortaya çıkacak.

Spor Haberleri