Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Trabzonspor'la oynayaakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
Reis, Beinsports'ta ekrana gelen röportajında şunları söyledi:
- Bizim tüm takımlara karşı saygımız sonsuz. Trabzonspor’a karşı da saygımız var. Çok iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Yakın zamanda kupa finali oynadılar.
- Bu maçın tarihine baktığımızda da bir rekabet var diyebilirim. Duyduğuma göre Trabzonspor taraftarları sosyal medyada bize Karadeniz takımı olmamızdan dolayı destek veriyormuş. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.
- Takım olarak gösterdiğimiz oyunda ben de zaman zaman şaşırdım. Dar bir kadroya ve birçok sakata rağmen karakter koyduk. Ligde kalma hedefimizi kısa sürede gerçekleştirdik. Son galibiyetlerle yeniden güven kazandık. Sonuç ne olursa olsun takımımla gurur duyuyorum.
- Zor görevleri seven bir yapıya sahibim. Schalke döneminde de benzer bir süreci yaşadım. Başkanın projeleri bana güven verdi. Türkiye’deki bu deneyimimden mutluyum ve daha ileriye gitmek istiyoruz.
- Ligi beşinci bitirseydik de başarılı sayılırdık. Bu sadece benim başarım değil, tam bir aile olduk. Bu yüzden adım adım ilerlemeye devam edeceğiz.