Ozan Tufan kayıtsız kalmadı: Bazı şeyleri düzeltmek zorundayız

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Trabzonspor'da Ozan Tufan eleştirilere kayıtsız kalamazken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un deneyimli futbolcusu Ozan Tufan, yeni teknik direktör Fatih Tekke'nin gelişiyle takımın yeni bir sisteme geçtiğini ve bu sisteme adapte olmaya çalıştıklarını belirtti.

Takımın ve kendi performansıyla ilgili konuşan Ozan, hedeflerinin kalan maçlarda daha iyi sonuçlar almak ve sezonu bir kupa ile tamamlamak olduğunu ifade etti.

Ozan ayrıca, Milli Takım formasını tekrar giymek istediğini ve bunun için mücadele ettiğini vurguladı.

Takım başarısının kişisel başarısından daha önemli olduğunu söyleyen oyuncu, eleştirilerin doğal olduğunu ve kendini geliştirmeye devam edeceğini dile getirdi.

İŞTE OZAN TUFAN'IN DİKKAT ÇEKEN SÖZLERİ:

İnişli çıkışlı performansım oldu. Takım olarak da iyi sezon geçirmedik. Takımın da dalgalı bir performansı vardı.

Şehrin bizden beklentisi bu değil, farkındayız.

"BAZI ŞEYLERİ DÜZELTMEK ZORUNDAYIZ"

Bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Bu oyunun benim için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlasını göstermek zorundayım.

Bunu da yapmaya çalışacağım. Maç içinde güzel gol de atılır ama en önemli şey Trabzonspor'un galip gelmesi ve üst sıralarda olması. Benim için önemli olan nokta Trabzonspor'un başarısı.

Üzücü olan taraf, deplasman galibiyetinin bu kadar geç alınmış olması.

"OLDUKÇA FORMUMDAYIM"

Birçok eleştiri oluyor. Benim rahatsız olduğum konulardan biri. Dışarıdan bakıldığı zaman öyle gözüküyor ama gerçek hayatta ve sahada, testler sonucunda bir rahatsızlık, şikayette bulunulsa kulüp, hoca, yönetim için rahatsızlık olsa cezası verilir.

Şu anda yine demek istemiyorum ama 'gayet fitim' demek istemiyorum ama oldukça formumdayım.

Spor Haberleri