Okan Buruk'tan Şampiyonluk Maçına Sürpriz 11!

Galatasaray, ligin son haftasında çıkacağı Konyaspor deplasmanından şampiyon olarak ayrılmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, ilk 11'de flaş bir değişikliğe gidecek. Buruk, yıldız futbolcusunu şampiyonluk maçında yedek soyunduracak.

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde sahadan 1-0 mağlup ayrılan Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etme şansını geri tepti. Şampiynluğun son haftaya kaldığı ligde Sarı-Kırmızılı takım, son hafta Konyaspor deplasmanına çıkacak. Küme düşme hattında olan Konyaspor'un ve şampiyonluk yarışında ezeli rakibine karşı mücadele veren Galatasaray'ın da mutlu sona ulaşabilmesi için 1 puan yeterli.

OKAN BURUK ŞAMPİYONLUK MAÇINDA DEĞİŞİKLİĞE GİDECEK

Deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün teknik direktörü Okan Buruk, ilk 11'inde değişikliğe gidecek. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe derbisinde beklentilerin altında kalan Alman sol bek Derrick Köhn'ü yedek soyunduracak.

Buruk, Köhn'ün yerine Barış Alper Yılmaz'a forma verecek. Teknik adam, uzun süredir yedek kulübesinden çıkamayan Kerem Aktürkoğlu'na da şans verecek.

Spor Haberleri