Okan Buruk'tan, Icardi'nin sakatlığıyla ilgili açıklama!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettikleri maç sonrası takımının performansını değerlendirirken, Mauro Icardi'nin sakatlığı hakkında bilgi verdi. Buruk, yıldız oyuncunun durumuna ilişkin detayları paylaştı ve maçın genel değerlendirmesini yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 yenerek etkileyici bir galibiyet elde etti. Maç sonrası beIN Sports'a konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hem karşılaşmanın detaylarını hem de sakatlanan Mauro Icardi'nin sağlık durumunu değerlendirdi.

Buruk, maçın başlangıcındaki gol pozisyonlarının takımı adına olumlu bir işaret olduğunu belirtti: "Maça golle başladık. Metehan'ın güzel ve uzun pasıyla ilk golü bulduk. Metehan bütün aksiyonlarında büyük başarı gördük." Ancak, galibiyetin yanı sıra oyunun son yarım saatinin performansını eleştirdi: "İyi bir galibiyet ama maçın son yarım saatini çok kötü oynadık. Belli bir dakikadan sonra kontağı kapattık. Rakip de biz de oyun disiplininden uzaklaştık. Maçın sonlarına doğru bu kadar çok pozisyon vermemiz benim hoşuma gitmedi."

'İSTEDİĞİMİZ GALİBİYETİ ALDIK'

İlk yarıdaki performansın önemli olduğunu vurgulayan Buruk, genel olarak takımdan memnun olduğunu ifade etti: "İlk yarıdaki oyunumuz önemliydi. İstediğimiz galibiyeti aldık. 3 maçta 9 puan aldık. Bu ara bize iyi gelecek. Ondan sonra daha verimli bir lig bizi bekliyor. Transferleri de tamamladığımızda çok güçlü bir Galatasaray kadrosu olacak."

'ICARDİ BİR SÜRE BİZDEN UZAK KALACAK'

Mauro Icardi'nin sakatlığına da değinen Buruk, oyuncunun durumunun ciddi olup olmadığını değerlendirdi: "Icardi'yle konuştum. Topa vurmak isterken bir hissetti ama çok kötü de olmayabilir. İlk görüntü kötü gibiydi ama çok kötü bir şey de olmayabilir. İstanbul'a döndüğümüzde MR'ı çekilecek. Çok büyük bir adale sakatlığı olduğunu düşünmüyorum ama bir süre bizden uzak kalacak. Bu süreyi de doktor bize söyleyecek."

Spor Haberleri