Okan Buruk Transferde İsim Verdi!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, istedikleri transfer için isim verdi.

Süper Lig'de son sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Nokta atışı transferler yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı kulüpte teknik direktör Okan Buruk, sağ bek hattı için isim verdi. Buruk orta saha hattına da takviyesi yapmak istediklerini söyledi.

"GUELA DOUE ADAYLARDAN BİRİ"

Buruk, sağ bek transferi için, "Gerekli şeyi yönetime verdik. Transfer konusu özel bir konu. Bence biraz daha gizli kalmalı ama bizde çok açık bir şekilde ilerliyor. İstediğimiz mevkiler belli. Bazen biz sizden okuyoruz. Bakıyoruz sosyal medyada çıkmış, sonra bakıyoruz gerçek olmuş. Bir sağ bek. Doue adaylardan birisi. 3-4 tane adayımız vardı ama daha ön planda olan adaylardan birisiydi. Bir iki tane daha yine görüştüğümüz oyuncu var. Bitti demeden söylemek çok doğru gelmiyor ama kadromuzda görmek istediğimiz oyuncular." dedi.

"ORTA SAHAYA NOKTA ATIŞI TRANSFER YAPACAĞIZ"

Orta saha hattına da takviye yapmak istediklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Orta sahada bizim kalitemizi artıracak nokta atışı bir oyuncu almak istiyoruz. Bütçemiz çok önemli tabii ki. Başkanımızın bu transfer için önemli bir bütçe ayırdığını biliyoruz, bu da bizim için avantaj. İnşallah iki oyuncu da bizim için bir an önce biter. Ondan sonra da kadro yapımıza bakacağız." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri