Okan Buruk, Süper Kupa sonrası 3 futbolcuya neşteri vurdu

Süper Kupa maçıda ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 4 futbolcunun biletini kesiti. Tecrübeli teknik adam, Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Hatayspor maçına 4 değişiklikle çıkacağı belirtildi.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Kırmızılılar teknik direktör Okan Buruk, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında 5-0'lık yenilgi sonrası 3 futbolcuya neşteri vurdu.

KADRODA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Süper Kupa maçına sağ bekte Kaan Ayhan ile başlayan Okan Buruk, savunmada Nelsson-Abdülkerim Bardakcı, orta sahada Berkan ve sol açıkta Kerem Aktürkoğlu'na formayı vermişti.

Süper Lig'de ilk maçına Hatayspor karşısında çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'de Nelsson, Berkan Kurlu ve Kerem Aktürkoğlu'na görev vermeyi düşünmediği belirtildi.

JELERT'E GÖREV YOK

Sarı-Kırmızılılarda Nelsson'un yerine Copa America'dan dönen Davinson Sanchez, forma giyecek. Yeni transfer Elias Jelert, henüz hazır olmadığı için onu yerinde sağ bekte yine Kaan ayhan görev alacak.

YENİ TRANSFER İLK KEZ SAHAYA ÇIKIYOR

Öte yandan Buruk, ilk 11'de Berkan Kutlu'nun yerinde yeni transferi Gabriel Sara'ya forma verecek. Hücumda ise Kerem Aktürkoğlu yerine Barış Alper Yılmaz görev yapacak.

OKAN BURUK'UN İLK 11'İ ŞEKİLLENDİ

Galatasaray'ın yeni kadrosunda kalede Muslera, savunma hattında ise Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve Derrick Köhn'ün yer alması bekleniyor.

Orta sahada Gabriel Sara, Torreira ve Mertens üçlüsü forma giyecek.

Sarı-Kırmızılıların hücum hattında ise Hakim Ziyech, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi görev alacak.

Spor Haberleri