Okan Buruk çileden çıktı: O futbolcuyu kızağa çekiyor

Süper Lig'de Alanyaspor önünde 2-0 öne geçen ancak skoru koruyamayarak mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılan Galatasaray'da Okan Buruk'tan Karagümrük maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu hamlesi geldi.

Galatasaray , Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Alanyaspor maçında ilk yarıda Mertens ve Icardi'nin golleriyle öne geçmiş ancak skoru koruyamayarak son dakikada yediği golle sahadan 2-2 eşitlikle ayrılmıştı. Bazı futbolcuları performansı Okan Buruk'u kızdırdı.

Sarı-Kırmızılı formayla bu sezon beklentilerin çok altında kalan ve bir süredir yeni sözleşme talebiyle gündeme gelen Kerem Aktürkoğlu, bu kez hocası Okan Buruk'u çileden çıkardı. Alanyaspor maçının son dakikalarında kazanılan korner atışında pas vermek yerine rakibini çalımlamaya kalkınca topu kaptıran Kerem'in pozisyonu, Galatasaray'ın kalesindeki beraberlik golüyle sonuçlanınca, Okan hoca kulübede çılgına dönmüştü. Maçtan sonraki basın toplantısında da tepkisini açıkça dile getiren ve "Ne yazık ki zeki değiliz" diyen Buruk, Kerem'i cuma günkü Karagümrük karşılaşmasında kulübeye çekmeyi planlıyor.

Okan Buruk'un son idmanda da Aktürkoğlu'yla bir görüşme yaparak, daha konsantre ve daha dikkatli olmasını istediği öğrenildi. Genç oyuncunun kaptırdığı top nedeniyle üzgün olduğunu hocasına ilettiği de gelen haberler arasında. Sol kanatta Rashica ile yola devam etmek isteyen Okan Buruk'un, Abdülkerim ile Kazımcan takıma döndükten sonra tercihini bu yönde güncelleyeceği ifade ediliyor.

Spor Haberleri