Novak Djokovic'ten "Türkiye" sorusuna "Hande Baladın" cevabı

Paris 2024'te altın madalya kazanan dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic, bu başarısıyla ilgili yaptığı açıklamada bulundu. Djokovic, Türkiye hakkında gelen bir soruya milli voleybolcu Hande Baladın'ı anarak cevap verdi.

Sırp tenisçi Novak Djokovic, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tenis branşı tek erkeklerde altın madalya kazandı. İspanyol rakibi Carlos Alcaraz'ı 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek şampiyon olan Djokovic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda buldun. TRT Spor'a konuşan Sırp tenisçi, Türkiye ile ilgili gelen soruya Hande Baladın'ı anarak cevap verdi.

"TENİSTEKİ HER ŞEYİ YAADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Paris 2024'te altın madalya kazanan Djokobic, "Kariyerindeki tek eksik madalyayı tamamladın, nasıl hissediyorsun?" sorusunu "Çok gururlu, mutlu hissediyorum. Son sayıyı aldığım andan bu yana aklınıza gelebilecek bütün pozitif duyguları hissediyorum. Tenisteki her şeyi yaşadığımı düşünüyordum. Dün şimdiye kadar hiç hissetmediğim şeyleri hissettim. Ülkemi olimpiyat oyunlarında temsil edip altın madalya almak daha önce deneyimlediğim hiçbir şeye benzemiyordu." sözleriyle yanıtladı.

"HANDE BALADIN'LA TANIŞTIM"

Djokovic, "Hiç Türkiye'de bulundun mu?" sorusuna "Türkiye'ye gittim ama yakın zamanda değil. 3 yıl önce Türkiye - Sırbistan basketbol maçını izlemek üzere İstanbul'a gitmiştim. Türkiye'yi seviyorum. En güzel ülkelerde birisi. Umarım yakın zamanda tekrardan ziyaret edebilirim. Sizin sporcularınızı da takip ediyorum. Aslında dün Hande Baladın ile tanıştım. Ona ve Türkiye Voleybol Milli Takımı'na iyi şanslar diledim." cevabını verdi.

Spor Haberleri