Neymar, aşırı sağcı Bolsonaro'yu dans ederek destekledi

Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldızı Neymar, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun seçim kampanyası müziği eşliğinde dans ettiği bir videoyu yayınladı.

PSG'nin yıldızı Neymar, dün TikTok'ta mevcut Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun önümüzdeki seçimler için kullandığı kampanya müziği eşliğinde dans ettiği bir videoyu paylaşarak Bolsonaro'yu desteklediğini gösterdi.

Brezilya'nın en ünlü futbol oyuncularından olan Neymar, aşırı sağcı Bolsonaro iktidarıyla eski solcu başkan Luiz Inacio Lula de Silva arasında yaşanacak seçimlere üç gün kala, Bolsonaro'nun seçim müziğini kullandı ve buna ek olarak parmaklarıyla, Bolsonaro'nun adaylık numarası olan 22 sayısını işaret etti.

"Oy ver, oy ver, 22'ye bas ve onayla, işte Bolsonaro" diye devam eden şarkı, Brezilya'nın elektronik oy verme makinelerine bir gönderme yapıyor. Görüntünün sosyal medya platformlarında yayılmasından kısa bir süre sonra aşırı sağcı lider, kendi Twitter hesabından videoyu retweetledi.

Futbolcunun vakfını ziyaret etmişti

Çarşamba günü aşırı sağcı lider, Neymar'ın 2014 yılında kurduğu çocuk vakfı Neymar Jr. Enstitüsü'nü ziyaret etmiş, bunun ardından futbolcu Instagram hesabından, "Merhaba Başkan Bolsonaro... Şerefli ziyaretiniz için teşekkür etmek istedim" demişti.

Spor Haberleri