Nevşehir 2 defa düştü

Nevşehir'de şok üstüne şok yaşandı.

Nevşehir Belediyespor, 3. Lig'de sezonu 23 puanla 15. sırada tamamlayınca Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

Nevşehir Kent Gazetesi'nden Mehmet Özdemir'in haberine göre, takımın BAL’a düşmesi nedeniyle statü gereği 1. Amatör Küme’de mücadele eden takımı da bir alt lige düşürüldü.

1. Amatör Küme A Grubu’nu 12 puanla 5. sırada tamamlayan ve normal olarak küme düşmeyen Nevşehir Belediyespor, böylece bir kez daha düşmüş oldu.

Nevşehir Belediyespor 2. takımı durumundaki ekip, katılım göstermesi halinde 2026-2027 Sezonu’nda 2. Amatör Küme’de yer alacak.

Haberde, "2 sezondur 1. Amatör Küme’deki forma giyen genç sporcular kendi yaş kategorilerinin yanı sıra büyükler kategorisinde de mücadele ederek iyi bir maç tecrübesi elde etmişti. Gençler için iyi bir fırsat olarak görülen amatör kümeye katılma kararının devam etmesi isteniyor" denildi.

Spor Haberleri