Belediye Derincespor’un yarışma haklarını satın alarak ligdeki yerini güçlendiren kulüp, takımın başına Cihan Erdil’i getirdi.
Mustafa Reşit Akçay ile anlaşma sağlayamayan Gebzespor Cihan Erdil ile el sıkıştı.
Başkan Yusuf Öztürk liderliğinde yürütülen resmi prosedürlerin ardından, Gebzespor bugün deneyimli teknik adamla anlaşmaya vardı. Futbolculuk kariyerinde Kocaelispor ve Gebzespor formaları giyen Erdil, son olarak Karacabey Belediyespor’u çalıştırmıştı. Kulüp yetkilileri, başarılı teknik direktörle iki yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.
Dün akşam gerçekleştirilen imza töreni, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla resmiyet kazandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Gebzespor’umuzda A takım teknik direktörlüğü görevine Cihan Erdil getirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Gebzespor’un, teknik direktör değişimiyle büyük bir çıkış yakalaması bekleniyor.