Mourinho'yla ücretini kıyaslayan Yılmaz Vural'a şoke eden yanıt: Eşek beleş

Yılmaz Vural, katıldığı bir programda Mourinho ile ücretini karşılaştırdı. Vural'ın bu paylaşımına hiç beklemediği yerden olay bir yanıt geldi.

Teknik direktör Yılmaz Vural, katıldığı bir programda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili yorum yapmıştı.

Vural şunları söylemişti:

"Defalarca Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş, Premier Lig'i kazanmış. Uzmanlığı çok üst düzeyde. Ama Mourinho geldi, şampiyon olacak diye bir şey yok. Burada insan ilişkilerini yönetmek çok zor. Mourinho, Fenerbahçe'de 3 senede 45 milyon euro alacak. Biz Türk antrenörü olarak 1 milyon euro istesek, 'kulübü mü satın alıyorsun' diye tepki gösteriyorlar."

Bu açıklamaya yanıt Yılmaz Vural'un ummadığı bir yerden geldi. Şoke eden paylaşımı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike yaptı. Emenike paylaşımında "Bentley 450 bin Euro. Eşek beleş. İkisi de araç" ifadesini kullandı.

Emenike'nin Türkçe paylaşımına bir Fenerbahçeli taraftar "Yapma Emenike, Yılmaz hoca İyi Fenerbahçelidir. Not: Yılmaz hocanın açıklamasını bende doğru bulmadım" yorumunu yaptı.

Emenike bu yoruma da "Kardeşim Yılmaz hocayla sorunum yok. Ona iyi şanslar diliyorum. Ama lütfen Mourinho'ya hakaret etmeyelim, onun CV'sinde Yılmaz Hoca'nın Avrupa maçlarından daha fazla Avrupa kupası var" cevabını verdi.

Spor Haberleri