Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması! 'Ben de istiyorum ama...'

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında Lille ile oynanacak maçın öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ikinci maçında sahasında Lille ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi basın toplantısında konuşan Jose Mourinho önemli açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mourinho'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"BENİ ELEŞTİRİRSENİZ ÜNLÜ OLURSUNUZ"

"Lille başkanının ne dediğini umursamıyorum, adını bile bilmiyorum. Meunier tecrübeli bir oyuncu söylediklerine saygı duyuyorum ama benim için ne söylediği önemli değil. Gazeteciler için de geçerli, beni eleştirirseniz popüler olursunuz. Benim için problem yok."

"İLK HAFTADA BUNU ÖĞRENDİM"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk 4 metre sahanın içine girdiğinde kart görmeyebiliyor ama ben 1 metre giremiyorum kart görüyorum. Ya da bir futbolcu başka bir oyuncunun suratına yumruk atıp kart görmeyebiliyor. İlk haftada bunu öğrendim."

FERDİ KADIOĞLU KONUSUNDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Fenerbahçe'nin sevilen oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması ile ilgili soruya yanıt veren Mourinhho şu ifadeleri kullandı:

"Tabii ki Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalmasını istiyorum ama bu konu benden büyük bir konu. Umarım takımda kalır."

FERDİ'YE 35 MİLYON EURO TEKLİF

Premier Lig kulüplerinden Manchester United, Nottingham Forest ve Brighton Ferdi Kadıoğlu için transfer yarışında. İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre Brighton, 35 milyon euro bonservis ödemeye hazır. Diğer İngiliz kulüplerinin de tekliflerini güncelleyeceği konuşuluyor. Fenerbahçe ise Ferdi Kadıoğlu için gelen teklifleri değerlendiriyor.

FERDİ'NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'de geçen sezon 51 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 46 kez ilk 11'de görev aldı. 3 kez fileleri havalandıran milli futbolcu 5 asist yapmayı başardı.

Spor Haberleri