Milli futbolcudan flaş hastalık itirafı!

Eski milli futbolcu Oğuzhan Özyakup'un futbola veda etmesi spor camiasında büyük ses getirmişti. Özyakup, 2015 yılından itibaren panik atak hastalığıyla uğraştını açıkladı.

Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcusu Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz günlerde aktif futbol hayatını noktaladığını duyurmuştu. 31 yaşındaki eski futbolcu, kariyerini neden noktaladığını açıkladı. İspanyol basınından ESPN'e konuşan Oğuzhan Özyakup, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DEVAM ETMEK KENDİME HAKSIZLIK OLACAKTI"

Son kulübü Fortuna Sittard ile yeni sözleşme uzatmama kararıyla ilgili konuşan Oğuzhan, "Fortuna Sittard ile sözleşmemi uzatma konusunda görüşmeler yaptım ama bilinçaltımda zaten devam etmek istemediğimi biliyordum. Kendimden en iyi şekilde yararlanmak için her gün elimden gelen her şeyi yapmak isteyip istemediğimi düşünmeye başladım. Bir yerde sözleşme imzalamamın kendime, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara haksızlık olacağı sonucuna vardım" dedi.

"HASTALIĞM 2015 YILINDA BAŞLADI"

2015 yılından bu yana panik ataklar yaşadığını dile getiren Oğuzhan Özyakup, "Bu 2015 yılında başladı. Üzerinde çok çalıştım ama daha sonra nüksetti. Daha pek çok futbolcunun bundan muzdarip olduğunu biliyorum.

Hepsine, özellikle de genç çocuklara bu konuda insanlarla konuşmalarını tavsiye ediyorum. Yalnız değilsiniz. Kız kardeşim de bana yardımcı oldu ve birkaç hafta içinde bir mental koçla çalıştım. Bana çok yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri