Mete Gazoz: Bir yandan da içim buruk

Mete Gazoz, Paris Olimpiyatları'nda bireysel okçuluk kategorisinde çeyrek finalde elendi. Gazoz, "Son oku 10 atmam gerekiyordu, bu sefer atamadım. Bir yandan mutluyum bir yandan da içim buruk" dedi.

Milli okçu Mete Gazoz, 2024 Paris Olimpiyatları'nda okçuluk bireysel erkekler kategorisinde çeyrek finalde Güney Koreli Kim Woojin'e 6-4 yenilerek elendi.

Mete Gazoz, ilk seti 28-25 kazanarak 2-0 öne geçti. İkinci seti Kim Woojin 29-28 kazanarak skoru 2-2'ye getirdi. Üçüncü seti 29-26 kazanan Woojin, dördüncü sette 27-26'lık skorla Gazoz'un eşitliği sağlamasına engel olamadı. Beşinci seti 28-26 kazanan Kim Woojin, yarı finale yükseldi.

"BİR YANDAN DA İÇİM BURUK"

Takım olarak ilk kez olimpiyatlarda bronz madalya kazandıklarını anlatan Mete Gazoz, elenmesi ile ilgili şunları ifade etti:

"Bütün hafta çok güzel geçti. Baktığınız zaman yine kürsüye çıkan bir Türkiye takımı var. O yüzden aslında takım olarak çok mutsuz değiliz. Ben bireysel anlamda bir altın daha kazanabilirdim. Maç içinde bu şansım da vardı, değerlendirebilirdim. Son oku 10 atmam gerekiyordu, bu sefer atamadım. Bir yandan mutluyum bir yandan da içim buruk."

Spor Haberleri