Mert Hakan Yandaş'tan karar sonrası dikkat çeken paylaşım

Trendyol Süper Lig'inin geçen sezon 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin soruşturma sonrası Mert Hakan Yandaş'ın aralarında bulunduğu hakkında hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi. Alınan bu karar sonrası Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım geldi.

Trendyol Süper Lig'inin geçen sezon 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin soruşturmayı tamamlayan savcılık, Jaden Quinn Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş'ın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli hakkında hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi. Öte yandan Başkan Ali Koç'a takipsizlik kararı verildi.

HAPİS CEZASI İSTEMİ SONRASI PAYLAŞIM GELDİ

Yaşananların ardından Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yıldız fubolcu, Fenerbahçe formasıyla çekildiği bir görseli paylaştı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede stadyum müdürü Ali Çelikkıran "müşteki", futbolcular Jaden Quinn Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü, teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal "şüpheli" sıfatıyla yer aldı.

5 ŞÜPHELİYE HAPİS CAZASI İSTEMİ

İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede 5 şüphelinin, "vücutta kemik kırılmasına veya çıkığına neden olacak şekilde kasten yaralama" ve "spor alanlarında taşkınlık yapılması ve tesislere zarar verilmesi" suçlarından 2'şer yıl 3'er aydan, 6'şar yıl 9'ar aya kadar hapisleri istendi.

Spor Haberleri