Mario Branco'dan flaş Aziz Yıldırım açıklaması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Jose Mourinho'nun transfer sürecine ilikin açıklamalarda bulundu. Branco ayrıca, Aziz Yıldırım ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Jose Mourinho'nun takıma katılış sürecini Fransız basını L’Equipe anlattı. Aziz Yıldırım hakkında da konuşan Branco, "Dürüst olmam gerekirse, Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’ya yaklaşarak kendi reklamını yapmasına fırsat vermedim."

"ONA SUNDUĞUMUZ MEYDAN OKUMADAN ETKİLENDİ"

"Lig sona erdiğinde, Avrupa kulüpleri peşine düşmeden, Jose Mourinho’yu ikna etmek için soluğu Avrupa’da Jose Mourinho’nun yanında aldım. Fenerbahçe’yi Jose Mourinho’ya detaylı bir şekilde tanıtmak için 110 sayfalık bir rapor hazırladım ve ona sunduğumuz bu meydan okuma onu etkiledi."

"Roma’ya gittiğinde, kulüp uzun süredir bir kupa kazanmamıştı (2022’de UEFA Avrupa Konferans Ligi’ni kazandı). Jose Mourinho şimdi Fenerbahçe’de, ligdeki her maçı kazanmak için kurulmuş bir takıma sahip. İstisnasız, hepsini."

"ALİ KOÇ 2. GÖRÜŞMEDE DAHİL OLDU"

İkinci buluşma Portekiz'de oldu ve Jose Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes ile Ali Koç da sürece dahil oldular. Süper Lig'in en büyük teknik direktörünü getirmek için Fenerbahçe başkanı büyük imkanlar sundu ve Jose Mourinho’ya sezon başına yaklaşık net 12 M€ değerinde, iki yıllık sözleşme teklif etti." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri