Mahmut Uslu: Okan Buruk'a O Küfürlü Şarkıyı Gelecek Sene Yalatacağız

Fenerbahçe eski yöneticisi Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un şampiyonluk kutlamasındaki küfürlü tezahürata eşlik etmesine tepki gösterdi. Uslu, "O küfürlü şarkıyı gelecek sene yalatacağız." dedi.

Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, maçın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kutlama yapmıştı.

Kutlamalarda Sarı-Kırmızılı kulübün teknik direktörü Okan Buruk'un küfürlü tezahürata eşlik ettiği video sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

"O KÜFÜRLÜ ŞARKIYI YALATACAĞIZ"

Fenerbahçe eski yöneticisi Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un küfürlü videosunun ardından açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan Uslu, "Rakibin mevcut antrenörüne o küfürlü şarkıyı gelecek sene yalatacağız." dedi.

SEÇİM AÇIKLAMASI

Uslu, Fenerbahçe seçimleri için, "Galatasaray'ın bu çıkışını indireceğiz. 3 sene de şampiyonluk için geliyoruz. Yeter ki seçilelim. Aziz Yıldırım hepimizin lideri, Ali Koç'un da lideriydi. Ama o yanlış yollara girdi."

Spor Haberleri