Lugano'nun hocası: F.Bahçe Beşiktaş'tan kaliteli takım

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe'nin kalitesine dikkat çekti ve bu yenilgiye rağmen takımının gösterdiği performanstan gurur duyduğunu belirtti.

Croci-Torti, "Üzgünüm, buradan daha fazla bir şeyler çıkarabildik. Beraberlikten sonra reaksiyon gösteremedik. İki maçta da Fenerbahçe’yi zorladık" dedi.

Lugano'nun Fenerbahçe'yi zorlamasına rağmen, Fenerbahçe'nin ikinci yarıya çok baskılı başladığını ve özellikle Edin Dzeko gibi kaliteli forvetlerinin fark yarattığını vurgulayan Croci-Torti, "Fenerbahçe bizden daha kaliteli bir takımdı. Kendi takımımla gurur duyuyorum. Çok karakterli bir takımım var" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Beşiktaş ile oynadıkları maçı hatırlatan Croci-Torti, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a göre daha kaliteli bir takım olduğunu belirtti. "Geçen sene Beşiktaş zorluk çekiyordu. Seyircisi, takımını ve yönetimini ıslıkladı o maçta. O bizim için bir avantajdı. Fenerbahçe yeni hocasıyla, seyircisi önünde daha kaliteli bir takımdı" dedi.

Croci-Torti ayrıca, Fenerbahçe'nin tüm oyuncularının fit olmadığını ve Avrupa Şampiyonası'ndan dönen oyuncuların ve yeni transferlerin henüz tam olarak hazır olmadığını belirterek, Fenerbahçe'nin gelecekte daha da iyi bir takım olacağını düşündüğünü ekledi. "Biz 1. dakikadan itibaren oyunu ele aldık. Fenerbahçe çok geri çekildi, ona biz de şaşırdık. Biz ilk dakikadan itibaren kendi oyunumuzu oynadık ama Fenerbahçe'yi daha güçlü olarak görüyoruz çünkü tüm oyuncuları fit değil" dedi.

Bu açıklamalar, Fenerbahçe'nin gelecek maçlarda daha iyi performans göstereceği ve takımın daha da güçleneceği yönünde bir beklenti oluşturdu.

Spor Haberleri