Lille teknik direktörü: F.Bahçe bizi hiç şaşırtmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3. ön eleme turunun ilk maçında Lille ile karşı karşıya geldi. Lille'in 2-1 galip ayrıldığı karşılaşmanın ardından Lille teknik direktörü Bruno Genesio açıklamalarda bulundu.

Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Genesio, sonuçtan memnun olduğunu belirtti ve iki farklı devre oynadıklarını söyledi. İlk yarıda kontrolün kendilerinde olduğunu ve birçok fırsat yakaladıklarını, ancak ikinci yarıda farkı koruma arzusunun, rakiplerine sorun yaratmama durumu ile karıştığını ifade etti.

Genesio, Fenerbahçe'nin kendilerini şaşırtmadığını belirterek, rakiplerinin tecrübeli oyunculara sahip olduğunu vurguladı. Ayrıca, kaleci Lucas Chevalier'in performansını övdü ve maçta kilit bir rol oynadığını belirtti. Yedek kulübesinden gelen oyuncuların da önemli katkı sağladığını söyleyen Genesio, ikinci maçın da zorlu geçeceğini, ancak mücadeleyi saha içinde vermeleri gerektiğini ifade etti.

Spor Haberleri