Kulüpler Birliği Başkanı yeniden Ali Koç oldu

Kulüpler Birliği Vakfında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden başkan seçildi. Koç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği Vakfının yeni başkanının seçileceği toplantı sona erdi. Ali Koç bir kez daha Kulüpler Birliği Vakfı başkanı seçildi.

"HERKES HASAN ARAT'I İSTİYORDU"

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ali Koç, "İstisnasız tüm kulüpler Hasan başkanı istiyordu ama göreve yeni gelmesi sebebiyle hem de onların olağan seçiminin önümüzdeki sezonun sonunda olacağından dolayı affını istedi." dedi.

YENİ YABANCI KURALI

Değişen yabancı kuralına ilişkin de konuşan Koç, "Transfer politikasını ve stratejisini 12 yabancıya göre yapan kulüpler için bir dezavantaj oluştu, onlardan biri de biziz ancak burada önemli olan hepimizin menfaati. Bu kural olacağı zaman ayrılacak oyuncular için pazarlık gücümüz düşüyordu. Bu bir nebze nefes aldıracaktır." şeklinde konuştu.

8 YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ise yaptığı açıklamada "Ali Koç ile birlikte 8 yönetim kurulu üyemiz var. Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Fatih Saraç, Sinan Boztepe, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ. Hayırlı uğur olsun" dedi.

Spor Haberleri