Koç'tan Beşiktaş'a yolculuk öncesi destek!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın Lugano ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, İsviçre için yola çıktı. Siyah-Beyazlı kulüp, havalimanında Divan Kurulu Üyesi Rahmi M. Koç ve Hüsnü Özyeğin ile bir araya geldi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Thun stadında oynanacak müsabaka, TSİ 21.30'da başlayacak.

Dev maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla İsviçre’nin Thun kentine giden Siyah-Beyazlı kulübün Divan Kurulu Üyesi Rahmi M. Koç ve Hüsnü Özyeğin, takımla yolculuk öncesi bir araya geldi. Koç ile Özyeğin, siyah-beyazlılarımıza Lugano maçında başarılar diledi.

"Rahmi M. Koç ile Hüsnü Özyeğin Futbol A Takımımıza Başarılar Diledi" başlığıyla yapılan açıklamada; "Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın TSİ 21.30’da Thun Arena’da Lugano ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, deplasmandaki Lugano maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla İsviçre’nin Thun kentine gitti.

Başkanımız Hasan Arat ile kafilemizde yer alan Divan Kurulu Üyemiz ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Sayın Hüsnü Özyeğin, başka bir uçuş için tesadüfen Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan kulübümüzün yaşayan en eski üyesi, Divan Kurulu Üyemiz, Koç Holding Onursal Başkanı Sayın Rahmi M. Koç ile bir araya geldi.

Başkanımız Hasan Arat, Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve futbolcularımızla bir süre sohbet eden Rahmi M. Koç, takımımızı yakından takip ettiğini Arat’a ifade etti. Koç ile Özyeğin, siyah-beyazlılarımıza Lugano maçında başarılar diledi." ifadelerine yer verildi.

Spor Haberleri