Kocaelispor Stadı'nda endişelendiren görüntü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, stadyum çevresinde devam eden çalışmaları inceledi. Görüntüleri gören taraftarlar inşaatın Süper Lig yetişmeyeceğine dair endişelerini dile getirdi.

TFF 1. Lig’de şampiyonluğa ulaşan Kocaelispor’da, Süper Lig öncesi hazırlıklar devam ediyor.

BÜYÜKAKIN İNŞAATI GEZDİ

Yeni sezon öncesi stadyumun etrafına misafir otoparkı, bulvar ve tramvay yolu inşa edilmesi için çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın incelemelerde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Tahir Akın, “Süper Lig’e dönmek şehirde bambaşka bir etki yaratacak. Süper Lig’de olmak şehir için başka bir anlam taşıyor. Bir taraftan takım, diğer taraftan da şehir olarak hazırlık yapıyoruz. Süper Lig’in kendine göre kriterleri var. İstenen şartlar var. Misafir takım ve taraftarları için bazı düzenlemeler, ilave park alanları oluşturmak gerekiyor. Bir yandan takımımız Süper Lig’e hazırlanırken, bir yanda da bizler bu hazırlıkları tamamlıyoruz. İnşallah 16 yıllık hasrete son verirken, şehir olarak güzel bir başlangıç yapmış olacağız” dedi.

TARAFTARLAR ENDİŞELİ

Ancak Tahir Akın’ın sözlerinin aksine stat çevresindeki son durum taraftarlarda endişe yarattı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan kullanıcılar düzenlemelerin Süper Lig’e yetişmeyeceğine dair endişelerini dile getirdi.

Spor Haberleri