Kerem Demirbay, o soru karşısında çileden çıktı! "İstersen yönetimi çağırayım onlara sor"

Galatasaraylı Kerem Demirbay, Young Boys maçının ardından açıklamalarda bulundu. Demirbay, bir muhabirin sorusuna çok sinirlenerek, "İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor? Ben futbolcuyum." cevabını verdi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçında ağırladığı Young Boys'a 1-0 mağlup oldu. Genel skorda İsveç ekibine 4-2 kaybeden Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne veda etti.

Karşılaşmanın ardından Galatasaraylı Kerem Demirbay, açıklamalarda bulundu. Demirbay, bir muhabirin sorusu üzerine çileden çıktı.

"FUTBOL BASİT AMA BAŞARAMADIK"

Galatasaray'a yakışanı yapamadık diyen Demirbay, "Üzgünüz. Bugün böyle bir maç oynadığımız için. Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik, Galatasaray'a yakışanı yapamadık. Futbol çok basit ama bugün başaramadık. Yakışanı yapamadık. Galatasaray için, camiamız için, ülkemiz için üzgünüm. Avrupa Ligi'ne girdik. Galatasaray'ı, bize yakışanı yapmak istiyoruz. Yola devam edeceğiz. Galatasaray'da büyük oyuncular, büyük karakterler var. Ben de onlardan biriyim. Burada hak eden formayı alır."

"İSTERSEN YÖNETİMİ ÇAĞIRAYIM ONLARA SOR"

Bir muhabirin, "Üzgünsünüz ama rakip takımla arada ciddi anlamda maaş bütçesi farkı var. Neler söylersin?" sorusuna sinirlenen Kerem Demirbay, "İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor? Ben futbolcuyum. Benimle alakalı değil" cevabını verdi.

Spor Haberleri