Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Juventus'a 3-2 yenilmesine rağmen ilk maçtaki 5-2'lik galibiyetin avantajıyla tur atladı.
Yorumcu Sinan Engin, maçtan önce tahminde bulunmuş ve Galatasaray'ın yenileneceğini ancak turu da geçeceğini söylemişti. Engin, "Juventus 3, Galatasaray 1 ya da 2" demişti. Maç Engin'in dediği gibi 3-2 sona erdi.
NOTTINGHAM FOREST-FENERBAHÇE MAÇI TAHMİNİ
Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de bugün Avrupa sınacına çıkacak.
Sarı lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İngiltere temsilcisi Nottingham Forest ile deplasmanda karşılaşacak.
City Ground'da oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek.
Temsilcimiz İstanbul'daki ilk maçı 3-0 kaybetmişti.
Fenerbahçe'ye tur için en az 4 farklı galibiyet gerekiyor. Normal sürede 3-0'lık galibiyeti halinde maç uzatmaya gidiyor.
Sinan Engin, bu maçla ilgili de tahminde bulundu. Engin, karşılaşmayı Fenerbahçe'nin 3-0 kazanacağını iddia etti.