Jose Mourinho Fenerbahçe'de Devrim Yapıyor

Fenerbahçe'nin yeni dönemde teknik adamlığını yapacak dünyaca ünlü Jose Mourinho değişik tarz ve alışkanlıkları ile kulüpte devrim etkisi yarattı.

Dünyaca ünlü teknik adam Fenerbahçe'ye imza attığı günden beri gerek transferlerdeki tavrı gerekse antrenmanlarda uyguladığı taktiklerle bir dizi ilke imza atıyor.

İşte onlardan bazıları:

Portekizli teknik direktör, sezon hazırlık kampında neredeyse her antrenmana bisikletle gidiyor.

Jose Mourinho kampta taraftar, basın ve personellerle özel olarak ilgileniyor. Sürekli diyalog halinde olan Mourinho, kamptaki her detayla bizzat ilgileniyor.

ANTRENMANLAR EKSTRA YOĞUN

Takımdan 1 saat önce sahaya giden Mourinho, antrenman düzenini bizzat kendi kuruyor ve günde çift idman yaptırıyor. Hoca takımı yeni sezona yoğun geçen antrenmanlarla hazırlıyor.

Jose Mourinho takımın da idman sahasına erken gelmesini istiyor. Böylelikle takım sahada bulunan fitness istasyonunda verimli zaman geçirebiliyor.

SÜREKLİ OYUNUN İÇERİSİNDE

Mourinho taktiksel olarak bir çok kez oyunu durduruyor ve takıma sürekli uyarılarda bulunuyor. Kaleden başlayarak ön bölgeye kadar her şeyi tek tek anlatan Portekizli çalıştırıcı, tüm antrenmanları drone ile kayıt ettirip her çalışmanın analizini yaptırıyor. Takım antrenmandaki doğru ve yanlışlar konusunda uyarılıp gün tamamlanıyor.

Jose Mourinho, oyuncularına karşı esprili dili ve sıcak yaklaşımı da dikkat çekiyor.

Spor Haberleri