Suudi Arabistan Pro Ligi'nin iddialı takımlarından Al Hilal, teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayırma hazırlığında.
Deneyimli çalıştırıcının, kariyerine Brezilya Milli Takımı ile devam etme planları olduğu konuşuluyor.
SORUNLAR YAŞADI
Daha önce Fenerbahçe'de de görev yapmış olan Portekizli teknik adam, Al-Hilal'de sorunların merkezinde yer alıyor gibi görünüyor. Sports Italia'nın haberine göre, Jesus’un görevden alınması gündemde.
RONALDO'NUN ETKİSİ VAR
Bu kararın alınmasında, Cristiano Ronaldo’nun iki gol attığı ve Al-Nassr'ın Al-Hilal’i 3-1 mağlup ettiği maç kritik bir rol oynadı. Bu yenilgi, Suudi ekibinde huzursuzluğu artırdı. Ligin bitmesine sekiz hafta kala lider Al-Ittihad ile arasında yalnızca 5 puan fark bulunan Al-Hilal'in teknik ekibinde değişikliğe gitmesi olası görünüyor.
MİLLİ TAKIM SESLERİ
Jorge Jesus için ise yeni bir sayfa açılabilir. Brezilya Milli Takımı’nda Dorival Junior’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna onun geçeceği iddiaları gündemde.
Jesus’un Al-Hilal’deki performansına bakıldığında, 2023 Temmuz ayında başlayan görev süresinde 2.57 puan ortalaması ile dikkat çektiği görülüyor. Ayrıca takımı geçtiğimiz sezonu 96 puanla tamamlayarak şampiyonluk yaşamıştı.