İtalya'da Santarelli'nin eşi Monica De Gennaro'dan maç öncesi flaş açıklama

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselen Filenin Sultanları, İtalya'ya rakip oldu. Dev karşılaşma öncesi rakip İtalya'da aynı zamanda Santarelli'nin eşi olan Monica De Gennaro açıklamalarda bulundu.

A Milli Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final turunda bu akşam İtalya ile kozlarını paylaşacak. Büyük bir heyecanla beklenen karşılaşma öncesi File'nin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli'nin eşi ve İtalya Milli Takımı'nın liberosu Monica De Gennaro, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'YE AGRESİF YAKLAŞMALIYIZ"

İtalyan voleybol haber sitesi IVolleyMagazine için konuşan Monica De Gennaro, "Yarın kesinlikle grup maçından farklı bir maç bekliyorum. Türkiye, Çin ile çok iyi bir maç oynadı ve kendi özelliklerini gösterdi. Biz onlara agresif bir şekilde yaklaşmalıyız ama aynı zamanda soğukkanlılığımızı ve sabrımızı kaybetmemeliyiz." ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇ"

Türkiye'nin başantrenörü olan eşi Santarelli ile tekrar karşılaşacak olmalarıyla ilgili konuşan Gennaro, "Benim için elbette özel bir maç olacak, son yıllarda milli takım maçlarında Daniele ile karşılaşmak zorunda kaldığımız çok oldu.

Olimpiyatlar, spor dünyasına ait herkesin en büyük hayali, bu yüzden hem ben hem de o, pazar finaline ulaşmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi, sahaya girdiğimizde tüm konsantrasyonumuz maça yönelecek, Türkiye'yi yenmek için en iyi voleybolumuzu göstermeliyiz." şeklinde konuştu.

İTALYA İLE İKİNCİ KARŞILAŞMA

İtalya Milli Takımı'nın liberosu 37 yaşındaki Monica De Gennaro, kocası Daniele Santarelli ile Türkiye Milli Takımı’nın başına geçtikten sonra ikinci kez rakip olacak.

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu üçüncü ve son maçında İtalya’ya 3-0 mağlup oldu. Mücadelenin setleri 14-25, 16-25, 21- 25’lik skorlarla sona erdi.


Spor Haberleri