İşte Jose Mourinho’nun kadroda istemediği 5 futbolcu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, 5 futbolcu ile yolların ayrılmasını istediği iddia edildi. Portekizli teknik adam, takım içindeki disiplin sorunları ve performans değerlendirmeleri doğrultusunda bazı oyuncuların kadroda yer almaması gerektiğine karar verdi.

1. Emre Mor

Mourinho’nun başlarda kalmasına sıcak baktığı ancak daha sonra disiplin sorunlarını fark edip bu fikrinden vazgeçtiği Emre Mor, gönderilmesi planlanan isimler arasında. Emre Mor’un adı Eyüpspor ile anılıyor ve transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

2. Miha Zajc

Miha Zajc, Mourinho’nun planları arasında yer almayan bir diğer futbolcu. Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, Miha Zajc’ı kadrosuna katmak için istekli. Transferin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

3. Miguel Crespo

Fenerbahçe’de gözden çıkarılan bir diğer isim ise Miguel Crespo. Crespo da Miha Zajc gibi Göztepe’nin radarında. Göztepe, bu iki oyuncuyu kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirmeyi planlıyor.

4. Luan Peres

Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres, takımda düşünülmeyen bir diğer isim. Luan Peres için hem ülkesi Brezilya’dan hem de Süper Lig’den teklifler değerlendirilecek. Bu transferin de kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

5. Cengiz Ünder

Youssef En-Nesyri öncesinde 15 milyon Euro ile Fenerbahçe’nin bonservis rekorunu elinde bulunduran Cengiz Ünder de Mourinho’nun kadroda görmek istemediği isimlerden biri. Cengiz Ünder’in Napoli’ye transfer olması ve bu satıştan 15 milyon Euro kazanılması bekleniyor. Napoli, Cengiz Ünder’i kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Spor Haberleri