İsmail Kartal Gideceği Takımı Duyurdu! İlk Transferi Fenerbahçe'den

Fenerbahçe ile yollarını ayıran İsmail Kartal, Suudi Arabistan ekibiyle bir görüşme halinde olduğunu doğruladı. Tecrübeli teknik adamın ilk transferlerini Sarı-Lacivertli kulüpten yapacağı öne sürüldü.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 99 puanla 2. sırada tamamlayan İsmail Kartal, Fenerbahçe ile yollarını ayırdı. Suudi Arabistan ekipleriyle görüşme içerisinde olduğu öne sürülen Kartal, yeni adresine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'deki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Kartal, Suudi Arabistan ekibi Al Taawoun'un kendisiyle temas kurduğunu doğruladı.

SUUDİ ARABİSTAN İLE ÇALIŞIRIM

Haber Global'e konuşan İsmail Kartal, "Kulüple bağlantılı bir menajer beni aradı. Suudi Arabistan’da çalışmak isteyip istemeyeceğimi sordu. Ben de ‘Neden olmasın’ dedim ama daha resmi bir teklif yok." dedi.

Kartal açıklamasının devamında, "Rakam konusunda da bir konuşma yapmadık. Kulüpten resmi teklif gelirse gidip görüşeceğim." ifadelerini kullandı.

İLK TRANSFER FENERBAHÇE'DEN

Öte yandan Kartal'ın Suudi Arabistan'a, Fenerbahçe'deki öğrencileri Krunic, Serdar Aziz ve Cengiz Ünder'in transfer edilmesini istediği öne sürüldü.

İSMAİL KARTAL FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe'de takımın başında 58 maça çıkan teknik direktör İsmail Kartal, bu maçlarda 44 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Spor Haberleri