İmza atarsa Süper Lig'in en pahalı transferi olacak!

Sarı-kırmızılılar, orta sahaya düşündüğü Wendel için girişimlerini hızlandırdı. Brezilyalı oyuncu, imza atması durumunda tarihe geçecek.

Galatasaray, transfer çalışmalarında büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Zenit forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Wendel için görüşmelerini hızlandırdı. Eğer transfer gerçekleşirse, Wendel, Süper Lig tarihinin en pahalı transferi olacak.

Wendel'in Transfer Maliyeti ve Detaylar

Bonservis Bedeli: Galatasaray, Wendel için Rus ekibi Zenit'le yaptığı pazarlıklarda bonservis bedelini 25 milyon Euro'dan 20-22 milyon Euro'ya indirmeyi hedefliyor. Bu miktar, Süper Lig tarihinde bir Türk kulübü tarafından ödenen en yüksek bonservis bedeli olacak. Şu anki rekor, 2000 yılında Porto'dan 17.05 milyon Euro'ya alınan Jardel'e ait.

Maaş: Wendel'e yıllık yaklaşık 4 milyon Euro maaş ödeneceği belirtiliyor.

Wendel’in Transferinin Tarihe Geçmesi

Eğer Galatasaray, Wendel'i 17.05 milyon Euro'nun üzerinde bir bedelle transfer ederse, bu Süper Lig tarihinde bir Türk kulübü tarafından ödenen en yüksek bonservis bedeli olarak tarihe geçecek.

Son Durum ve Beklentiler

Galatasaray, Wendel'le anlaşmaya vardı ve transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Wendel'in İstanbul'da oynamak istediği ve Zenit'ten bonservis indirimi talep ettiği konuşuluyor.

Bu transfer, Galatasaray'ın Süper Lig'deki rekabetçi duruşunu güçlendirecek ve transfer döneminde büyük bir yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Spor Haberleri