İlk maçında yenilen Emre Belözoğlu'ndan açıklama

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Göztepe'ye yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ile çıktığı ilk maçta Göztepe'ye 1-0 yenildi.

Belözoğlu, maçtan sonra şunları söyledi:

"Göztepe iç sahadaki 10'uncu maçında 9'uncu galibiyetini aldı. Özellikle defansif oyunu çok iyi oynayan bir takım. Aynı sistemle 3.5 yıldır oynuyorlar. Taraftarları da çok itici bir güç.

Maça iyi hazırlandık. İlk 15 20 dakika zorlansak da maça ortak olabilecek durumu yakaladık. Oyuncularımız gayret etti, Göztepe'yi arkaya koşturabilirdik. Çünkü Göztepe öne koşunca güçlü bir takım. Özellikle ikinci ve üçüncü bölgede etkililer.
Benim amacım topa sahip olabilen, hızlı bir takım oluşturmak. Bunun için gayret edeceğim.

Antalyaspor büyük bir camia. Alex de çok değerli futbolcuydu. Burada elinden geleni yaptı. Ben de elimden geleni yapacağım. Ben yaklaşık 2.5 gündür takımlayım. Her teknik adamın kendine göre özellikleri var. Ben oyuncularımı tanıyacağım, onlar beni tanıyacak. Sahaya doğru yerleşecek bir takım oluşturacağım. Daha yolumuz var. Önümüzdeki maçlara odaklanacağız."

Spor Haberleri