TFF 1. Lig’in 25. haftasında Özbelsan Sivasspor, evinde Vanspor FK ile 3-3 berabere kaldı. 6 gollü biten karşılaşmanın ardından Teknik Direktör İsmet Taşdemir, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Sivasspor'la ilk maçına çıkan Taşdemir, oyuncularının iyi hazırlandığını ve maçın büyük bölümünde iyi oynadıklarını belirterek, “3-1’den sonra maçı vermek üzüntülü. Bu maçı kazanmak istedik ama olmadı. 3-1’i koruyamamak bize yakışmadı. Kazanamadık, üzüntülüyüz” dedi.
BEKLENEN KATKIYI VEREMEDİLER
Charis Charisis’in sarı kart görmesi nedeniyle kırmızı kart riskine karşı değişiklik yaptıklarını söyleyen Taşdemir, oyuna sonradan giren oyuncuların beklenen katkıyı veremediğini ifade etti.
ÖZÜR DİLEDİ
Son olarak taraftarlara seslenen Taşdemir, “Bugün buraya 3 puanla gelmiş olsak farklı şeyler konuşacaktık ama bu futbolun doğasında var. Bunun için üzgünüz ve taraftarlarımızdan da özür dileriz” diyerek sözlerini noktaladı.
ARA VERMEDEN BAŞLADILAR
Sivasspor ara vermeden Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı. İsmet Taşdemir yönetimindeki Kırmızı - Beyazlılar çift idmanla günü kapatacaklar.