Icardi Geri Döndü: Son 6 maçta 8 gole katkı

Galatasaray'ın sevilen Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında attığı 2 golle galibiyette önemli rol oynadı. Yıldız oyuncu takımına son 6 maçta 8 gole doğrudan katkı sağladı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Çekişmeli geçen maçı 4-3 kazanan sarı kırmızılılar, liderliğini sürdürdü. Mauro Icardi'nin yükselen performansı teknik heyeti memnun ediyor. Arjantinli futbolcu, Kasımpaşa maçında takımının galibiyetine önemli katkı sağladı. Bir penaltı kaçırıp kendi kalesine gol atan Icardi, aynı maçta iki kez de gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, 15 Şubat'tan bu yana ligde ve Avrupa'da 6 resmi maça çıktı. Icardi, bu karşılaşmalarda 5 gol atıp 3 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynanan ilk maçta bir gol atan Icardi, ayrıca iki de asist yapmayı başardı. Arjantinli futbolcu, MKE Ankaragücü deplasmanında da gol kaydetmişti.

Geçen hafta Çaykur Rizespor'a karşı 1 gol ve 1 asistle skora katkı sağlayan Icardi, Kasımpaşa karşılaşmasında da 2 gol atmıştı. Sezon başından bu yana tüm kulvarlarda 38 maçta 23 gol atan ve 10 asist yaparak önemli bir performans ortaya koyan Icardi, Galatasaray kariyerinde en skorer dönemini geçiriyor.

Spor Haberleri