İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral'dan Servet Yardımcı açıklaması

TFF yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde olan hukukçu Bayram Saral, seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Saral, Servet Yardımcı'nın başkanlık adaylığından neden çekildiğine ilişkin konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi ve Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yarıştı. Gerçekleştirilen oylamanın ardından TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi.

TFF'de yaşanan başkan değişiminin yankıları sürerken, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde olan hukukçu Bayram Saral, Servet Yardımcı'nın başkanlık adaylığından neden çekildiğine dair açıklamalarda bulundu.

SERVET YARDIMCI'NIN ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİNİ NASIL YORUMLUYORSUNUZ?

Mynet'e konuşan Saral, seçim süreciyle ilgili "Ben Servet Yardımcı'nın listesindeydim, çekildiği gün İstanbul'a geldim tatilimi yarıda keserek. O gün 2. Lig ve 3. Lig temsilcileriyle bir araya gelecektik saat 5 gibi ben de ilk kez ekibe katılacaktım. Gün içerisinde söylentiler yayıldı, Ceyhun Kazancı ile konuştum bu durum sonrası ki kendisi de Servet Yardımcı'nın ekibindeydi genel sekreter pozisyonunda olacaktı seçilmemiz durumunda. Daha sonra saat 13.00'da çekildiğini duyurdu sosyal medya hesabından. Sonra da bizi arayıp 17.00'de otele geleceğini söyledi. Ve inanın çekilmesine rağmen otelde 75-80 kişi vardı. Kulüp başkanları, yöneticileri herkes hazır bulundu." ifadelerini kullandı.

"ÜSTÜ KAPALI OLARAK BASKIDAN BAHSETTİ"

Dervet Yardımcı'nın TFF Başkan adaylığından çekilmesine ilişkin "Servet Bey, Davut Dişli ile birlikte geldi ve açıklama yaptı ancak bu açıklaması bizim açımızdan yeterli olmadı. Kendi özel nedenlerinden dolayı çok fazla bir şey soramadık ama üstü kapalı bir baskıdan bahsetti, aday olamayacağını ve başarılar dilediğini söyleyerek çekildi. Ben orada şunu gözlemledim. O gün itibarıyla Servet Yardımcı bu seçime girseydi İbrahim başkanla birlikte en büyük favoriydi.

İbrahim Hacıosmanoğlu bizim yakın dostumuz, arkadaşımız, hemşehrimiz. Servet Yardımcı kazanmayıp da İbrahim Hacıosmanoğlu kazansaydı da bizim için evla idi... Daha sonra Servet Bey çekilince tam olarak İbrahim Bey'in yanında yer aldık. Düşünce olarak zaten aynı düşüncedeydik, çalışmalarımızı o mecrada sürdürdük." dedi.

Spor Haberleri