Hüseyin Yücel'den Can Keleş Transferini Duyurdu

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, transfer süreci, Süper Kupa maçı ve TFF'nin başkanlık seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yücel, aynı zamanda Can Keleş ile ilgilendiklerini de açıkladı.

Süper Lig'de yeni sezon için transfer çalışamalarını sürdüren Beşiktaş'ın adı bir süredir Fatah Karagümrük'te forma giyen Can Keleş ile anılıyordu. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Yücel, aynı zamanda Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlık seçimi hakkında da konuştu.

"CAN KELEŞ TRANSFERİ 1-2 GÜN SONRA BELLİ OLUR"

Keleş açıklamasında "Can Keleş ile ilgileniyoruz. Karagümrük'e teklifimizi yaptık. Bütçemiz doğrultusunda bu transferi bitirmek istiyoruz.
%30-40'lık bir fark var. 1-2 gün içerisinde belli olur." ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİĞİMİZ GÖNDERİLECEK OYUNCULAR"

Takımdan ayrılacak isimlere yoğunlaşacaklarını söyleyen Yücel, "Transfere şu an es veriyoruz. Beşiktaş, son 6-7 sezondur iskelet kadrosuyla beraber hazırlık kampına gidememişti. İlk defa bu sezon iskelet kadromuzla kampa gittik. Şu an önceliğimiz, gönderilecek oyuncular olacaktır. Akabinde hocamızın isteği doğrultusunda takviye edeceğimiz bölgeler mutlaka olacaktır. Özellikle Türk oyuncularla ilgili." şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'IN ANLAMSIZ TEPKİSİ"

Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına da değinen Hüseyin Yücel, "Süper Kupa maçının Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasını biz talep ettik, TFF de orayı tavsiye etti. Galatasaray'ın bu konuda anlamsız bir tepkisi oldu. Sonuçta iki İstanbul takımı başka nerede oynayacaktı? Bu konuda başka bir şey söyleyeyim. Aslında 3 Ağustos'ta oynanması bizi biraz rahatsız etti. Niye bu kadar erken oynanıyor? Geçen sene Süper Kupa maçını daha ileri tarihte oynatmışlardı. Beşiktaş sıfırdan bir kadro kuruyor, Galatasaray ise hazır bir kadro ve geçen sezonun şampiyonu. Bu tarih, daha ileri alınabilirdi. 3 Ağustos erken oldu ama bizim için fark etmez, çıkıp oynayacağız." dedi.

"KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN BİZ TEPKİMİZİ ORTAYA KOYARIZ"

TFF'nin başkanlık seçimlerine ilişkin de konuşan Yücel, "TFF seçimlerinde Beşiktaş yönetimi olarak bağımsız bir konumdayız. Arzu ettiğimiz, geçen sene oluşan kaos ortamının olmaması. Geçen seneki kaotik ortam devam ederse, kim seçilirse seçilsin biz tepkimizi ortaya koyarız. Endişemiz muhakkak var. 'Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır' diye bir söz var. Sonuçta karneleri pek iyi değil. Amma velakin insan umut etmek istiyor, güzel düşünmek istiyor. Biz yine iyi düşünelim, iyi olsun." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri