Heung-min Son'dan Fenerbahçe İddiarına Yanıt Geldi

Gelecek sezon için kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine Heung-min Son'u aldığı öne sürülmüştü. Son'dan konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, transfer çalışamalarında gaza bastı. Sarı-Lacivertli kulüp, transfer çalışmaları kapsamında gündemine aldığı isimlerden biri de Heung-min Son olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertli takıma transferine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"TOTTENHAM İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Son, ülkesinin Asya Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Çin ile oynadığı mücadelenin ardından yaptığı açıklamada transfer söylentileriyle ilgili biraz rahatsız olduğunu dile getirdi.

Güney Koreli yıldız, "Kulüple herhangi bir görüşme yapmadım. Şu aşamada söyleyecek bir şeyim yok. Bu durumdan biraz rahatsızlık duyuyorum. Tottenham için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sözleşmem hala devam ediyor. Önemli olan oynamaktan keyif aldığım bir ligde oynamak. Premier Lig'de başaracak daha çok şeyim var." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri