Hakim Ziyech'in menajerinden ayrılık iddialarına yanıt

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech için ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Ziyech ile ilgili çıkan haberlerin ardından FIFA Menajeri George Gardi açıklamada bulundu.

Sezon başında birçok yıldız ismi transfer eden Galatasaray, devre arasında da çalışmalara devam ediyor. Transfer edilecek isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyor. Takımdaki akıbeti merak edilen isimlerden biri de Hakim Ziyech. Sezon başında büyük umutlarla transfer olan Faslı yıldızın bekleneni karşılayamadığı için ayrılacağı iddia edilmişti. Ziyech'in menajerinden konuya ilişkin açıklama geldiği iddia edilmişti.

Galatasaray'la yakın ilişkileri bulunan FIFA Menajeri George Gardi, Hakim Ziyech ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan George Gardi, "Hakim Ziyech hakkında herhangi bir açıklama yapmadım ve adımı kullanarak haber yapan bu kişiyi tanımıyorum" sözlerini kullandı.

AYRILACAK İDDİASI

Gazeteci Ayhan Şensoy, Gardi'nin "Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi. Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak" dediği iddia edilmişti.

Spor Haberleri