Türkiye Futbol Federasyonu ile Arabica Coffee House, Riva’da gerçekleşen törenle resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen törene, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Arabica Coffee House Kurucuları Sertaç Yalçın ve Elif Ülger Yalçın, TFF yöneticileri ve birçok basın mensubu katıldı.
TEPKİLERE YANIT GELDİ
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, törende A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile ilgili eleştirilere de yanıt verdi.
Hacıosmanoğlu Montella ile yola devam edeceklerini belirterek, "Değerli misafirler, bugün sadece bir sponsorluğun değil, aynı zamanda yeni bir yolculuğun da başlangıcındayız. Tarihimizde ilk kez A Millî Takımımız, UEFA Uluslar A Ligi'nde mücadele edecek. Yaklaşan 2026 Dünya Kupası Elemeleri ile yeni bir sınav bizi bekliyor. Hedefimiz net; 24 yıl sonra Dünya Kupası'na yeniden katılmak ve o sahnede hak ettiğimiz yeri almak. Haziran ayında bu hedefe giden yolda A Millî Takımımız, 7 Haziran'da ABD, 10 Haziran'da Meksika ile hazırlık maçlarına çıkacak.
MONTELLA'YA BAŞARILAR DİLEDİ
Bu karşılaşmaların 2026 Dünya Kupası'nın provası olmasını temenni ediyor, Teknik Direktörümüz Sayın Vincenzo Montella ve futbolcularımıza yürekten başarılar diliyorum. Sözlerime son verirken, bu değerli iş birliğinin Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyor, bu sürecin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve özellikle Sayın Sertaç Yalçın'ın şahsında Arabica Coffee House ailesine, Türk futboluna sağlayacakları katkılar için şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada, Türk futbolunun gelişimi için güçlü iş birliklerinin önemine değindi. Sponsorluk anlaşmalarının yalnızca ekonomik katkı sağlamakla kalmayıp, millî takımların sürdürülebilir başarısı için önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Başkan Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklamada, “Milli takımlarımızın kalıcı başarılara imza atması için ülkemizin güçlü markalarıyla birlikte hareket ediyoruz. Güç birliği varsa, imkansız diye bir şey yoktur" ifadelerini kullandı.