Göztepe'de Mateusz Lis sesleri yükseldi!

Süper Lig'e dönen Göztepe'de transfer hareketliliği devam ediyor. İzmir ekibi, Mateusz Lis'in bonservisini almaya çok yaklaştı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe'de Mateusz Lis sesleri yükseliyor. Geride bıraktığımız sezonu kiralık olarak İzmir ekibinde geçiren yıldız kalecinin geri döneceği iddiaları gündeme geldi.

Göztepe'nin futbol şubesi gibi Sport Republic firmasının yönettiği, İngiltere Premier Ligi'ne tekrar yükselen Southampton'ın Lis'i İzmir ekibine vermeye yeşil ışık yaktığı iddia edildi. Southampton'a yakın sosyal medya hesapları, Göztepe'nin İngiliz temsilcisiyle Lis için anlaşmaya vardığını, 27 yaşındaki file bekçisinin transfer sezonu bitmeden İzmir'e döneceğini iddia etti.

"LIS'İN OLMA OLASILIĞI VAR"

Şimdiye kadar 7 transfer yapan Göztepe'de önceki gün düzenlenen basın toplantısında 3 ya da 4 oyuncu daha alma planları olduğunu söyleyen Sportif Direktör Ivan Mance, "Görev yaptığım her takımda 3 kaleci ile çalıştık. Şu an bizde 2 kaleci var. Bir kaleci daha alacağız. Lis'in ise olma olasılığı var. Bunun 3 taraf için de olumlu olması gerekiyor. Mateusz Lis kesinlikle olasılıklardan bir tanesi" açıklamasını yapmıştı. Kadrosunda altyapı patentli Arda Özçimen bulunan Göztepe, kaleye Ankara Keçiörengücü'nden eski file bekçisi Ekrem Kılıçarslan'ı da almıştı.

Spor Haberleri